Да, ама гледам колегата pinko е направил над 200 за 1 км. само и то със товар.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нещо недоволен.
Collapse
X
-
ами аз от благоевград към софия има един широк участък с 5 човека и багаж не можах да дигна повече от 180, иначе понататък на едно леко наклонче си направи 215 на километража. Като цяло мислех че ще е по пъргава колата ама то маи ми е заминал малко съединителя така че то си оказва влияние.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Не знам за 2км е напълно нормално но за 4-5км ми се струва нереално ! Аз не съм я пробвал така още но старата ми Ланчия Капа я карах с 210км 3-човека и багаж за морето и мисля че Алфата няма да и отстъпи !!!Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Добре да кажем, че това е горе долу нормално, ами това че под 2000 оборота някак си е блудкава колата и не върви особено добре, като мина 2000 тогава пък рязко ме изстрелва. Случайно попаднах на друга, алфа като моята и забелязах, че пък неговата от начало си тръгва хубаво но не изстрелва така рязко след 2000 оборота и се чудя какви са тези аномалии.
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorДобре да кажем, че това е горе долу нормално, ами това че под 2000 оборота някак си е блудкава колата и не върви особено добре, като мина 2000 тогава пък рязко ме изстрелва. Случайно попаднах на друга, алфа като моята и забелязах, че пък неговата от начало си тръгва хубаво но не изстрелва така рязко след 2000 оборота и се чудя какви са тези аномалии.
има някви минорни оправии - чип тунинг и махане на катализаторите....
ама ...май са минорнитурбо лага няма бягане от него...
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorДобре да кажем, че това е горе долу нормално, ами това че под 2000 оборота някак си е блудкава колата и не върви особено добре, като мина 2000 тогава пък рязко ме изстрелва. Случайно попаднах на друга, алфа като моята и забелязах, че пък неговата от начало си тръгва хубаво но не изстрелва така рязко след 2000 оборота и се чудя какви са тези аномалии.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoима някви минорни оправии - чип тунинг и махане на катализаторите....Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0oСамо един трябва да е ..
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от EMo0oСамо един трябва да е ..Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от ConnorДобре да кажем, че това е горе долу нормално, ами това че под 2000 оборота някак си е блудкава колата и не върви особено добре, като мина 2000 тогава пък рязко ме изстрелва. Случайно попаднах на друга, алфа като моята и забелязах, че пък неговата от начало си тръгва хубаво но не изстрелва така рязко след 2000 оборота и се чудя какви са тези аномалии.
има някви минорни оправии - чип тунинг и махане на катализаторите....
ама ...май са минорнитурбо лага няма бягане от него...
Comment
Comment